FORUM YIU

l'Antre des Yiunautes
Nous sommes le Jeu Aoû 13, 2020 7:07 am

Heures au format UTC + 2 heures
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
Auteur Message
 Sujet du message: nike air max thea
MessagePosté: Sam Nov 16, 2019 8:55 am 
Hors ligne

Inscription: Sam Nov 16, 2019 8:16 am
Messages: 3
Mercury point guard Diana nike air max 95 Taurasi og selskabet rejste mere end $ 37.000 til støtte for kræftundersøgelser i deres 'Rock the Pink' hjemby, og over 3 grand af det kom fra auktionering af Taurasys hvide 'Think Pink' Air Max LeBron VIIs.? Den regerende liga MVPs spillebærede uniform solgt for en forbløffende $ 12.500, og du kan se flere fotos af begge efter springet.? via LRJ23.Sneakerheads er i gennemsnit langt mere modebevidste end din gennemsnitlige joe, men vi har stadig sandsynligvis brug for at tilbyde lidt baggrund for, at denne kan komme i fuld visning.? For dem af jer, der ikke er hyppige læsere, er DECOROUS SMAK selvbeskrevet som 'To dele dokumentation af den kunstneriske proces, en del billeder der interesserer.

Skrevet af en 20-noget med en mere-er-mere filosofi og en forkærlighed for Bennison, cyklister, overdådige gamle interiører, rockkrystaller og rockestjerner.  Så Nike Trend og energidirektør Kristin Reiter rejste sig sammen med (I) D's Lauren Tennenbaum og bad hende om at genopbygge en sneaker.? Kristin sagde, at nike sneakers hun ville have noget i retning af Laurens absolut nødderige hæl, og så kom hun på noget andet for at manifestere bloggens tagline, 'Hvad er der alligevel god smag?'? Så hvordan bliver et par Nike WMNS-løbere til en hælsklikker af en rød sekventeret kile ?? Det er et spørgsmål til guiden fra Oz selv, nike air max thea men vi har et fotosammendrag af processen, der følger dit klik på springet nedenfor.

Thunder har måske nogle af de mest inkonsekvente og kedelige trøjer i ligaen - deres logo blev designet sammen så hurtigt som muligt efter deres uventede flytning fra Seattle til OKC. Derefter gik de foran med at slippe af med deres alternative navy og hvide tråde med lodrette 'Thunder' bogstaver, der formåede at skille sig ud fra mængden. Det var en fejl. Denne PG 1 er inspireret af de nu afviklede alternativer. Bring dem tilbage! Nike Air Max 93 kommer tilbage, Air Max 98 dukkede op på hylderne tidligere på året, og det kunne ikke være et nike shox bedre tidspunkt at være fan af Swoosh-løbere, ikke?

Sneaker Freaker har stadig nogle anmodninger. Den australske magiker sammensatte en lille samling, der beder om nogle andre ædelstene fra gammel tid for at få retro-behandling - blandt dem Air Max2 1994, Zoom Spiridon og Nike Pantheon. Se et par af deres valg til Nike-løbere, der skal bringes tilbage nedenfor og derefter gå til Sneaker Freaker for den fulde funktion. Nike's Air Max 1 'Master' hits butikker, der starter denne lørdag i Europa og frigives på SNKRS den 25. marts. Hvis du ikke ved om skoene endnu, tog Nike 10 ikoniske Air Max 1-udgivelser fra fortiden og syede dem sammen til en største mosaik af hits.

De sko, der er valgt her, har haft en vis effekt på fremtiden for signaturlinjen. Sneakers som 'Wheat' -generationer var et tip på EXT-linjen, PS var Eliteserien, før den nogensinde blev offentliggjort, og de otte andre, vi har valgt, har nogle gode historier bag dem. Tjek dette udvalg af ti LeBrons fra de første syv sæsoner, og lad os vide, hvis du synes, at andre sko fortjener at være her, og selvfølgelig holde sig indstillet på Sneaker News for det nyeste i Nike LeBron-serien. Racks og Spurs på deres måde, men vi bliver nødt til at satse på at Paul George og Russell Westbrook ønsker at holde tingene intakte, hvis de gjorde netop det.

Hemmeligheden bag Irvings nike air force 1 succes kan ligge i målsætning og disciplin. "Vi havde altid mål for os selv, og han var nødt til at lære at styre sin tid fra en ung alder," siger Drederick Irving. Der var basketballøvelse efterskole efterfulgt af hjemmearbejde og gøremål om natten.  Cs blev ikke accepteret i vores hus og gode kvaliteter var altid et stolthed for Kyrie. " Han lever stadig ved mål og skriver dem på væggen derhjemme. Den metalliske guld midtfodsrem er en af vores foretrukne tilpasningsindstillinger lige nu. Men vi har et Image fotosammendrag af processen, der følger dit klik på springet nedenfor.


Haut
 Profil  
 
Afficher les messages postés depuis:  Trier par  
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 

Heures au format UTC + 2 heures


Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 8 invités


Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets
Vous ne pouvez pas éditer vos messages
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages
Vous ne pouvez pas joindre des fichiers

Rechercher:
Aller à:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Traduction par: phpBB-fr.com